Takže tady je slíbený vzorek pro názornost jsem do něj položil dva 3,5" disky. V tomto provedení by bylo určitě potřeba řešit chlazení.
80mm větrák :
120mm větrák :
Takhle vypadá moje skutečnost - dva 2,5" disky
Finální konfigurace:
Poptal jsem se i na případnou "sériovou" výrobu. Takže minimální počet kusů by byl cca 50 (aby se zaplatila výroba potřebných přípravků). Bylo by to vyrobeno z ocelového plechu, větrací otvory by nebyly takto bastleny vrtáním, ale byl by to vbodovaný rastr. čelní a případně i zadní čelo by nebylo vkládané jako u vzorku, ale bylo by to ohýbané z jednoho kusu. Dělaly by se varianta s poloviční výškou a s nebo bez zadního čela.
Za příplatek by bylo možno vytvořit otvory podle individuálních dispozic před nalakováním.
Cena (bez papíru - jako sousedská výpomoc) by byla 350, Kč za základní varianty a v případě individuálních dispozic přirážka cca 150-250 Kč dle pracnosti.
Pokud by někdo potřeboval fakturu, tak to proženu přes sebe s cca 35% marží + DPH.
Výrobní doba cca 4 týdny. Záloha 50% předem.
Pokud tedy máte někdo zájem napište to sem do diskuze, případně i nějaké nápady jak to vylepšit, co třeba zahrnout do základu (otvor a úchyty na větrák a pod)
Jakmile uvidím že je zájem dostatečný, hodím někam formulář pro závazné objednání.