Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.

Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Podpora locale (NLS)
- - Od budulinek Dne 2014-07-05 23:23
Mám jednu prosbu na vývojáře. Nebylo by možné při dalším updatu firmware přidat podporu locale (NLS)?
"Global build settings ---> Compile with full language support"

Díky moc!
Nadřazený - - Od Panelacek Dne 2014-09-05 22:52
Ja bych se k zadosti taky rad pridal. Pouzivam na share pomoci webdav ceske nazvy a dela mi to kvuli tomu nejak neplechu :(
Nadřazený - - Od budulinek Dne 2014-09-13 09:30 Upraveno 2014-09-13 09:52
jojo, přesně tak, to je taky můj důvod. Při kompilaci si člověk může vybrat, jestli chce podporu locale (NLS), myslím, že pro vývojáře by neměl být problém ji přidat.
Nadřazený - - Od budulinek Dne 2014-09-15 21:35
Můžu poprosit někoho z vývojářů o reakci? Jakoukoliv (nejde to / máme na práci důležitější věci / možná v budoucnu / počítáme s tím ....).

Sorry, že s tím otravuju. Ale jako uživatel si podporu locale nemůžu přidat (a kompilaci FW nezvládám).
Mělo by to jít v menuconfig:
Global build settings ---> Compile with full language support

Dík moc
Nadřazený - - Od Martin Sojka Dne 2014-09-16 09:42 Hlasů 1
Kolega, co to má na starosti, tu právě není. Zatím řešil urgentnější věci (a dále bohužel bude) ale počítáme s tím, že se to v blízké budoucnosti dostane na pořad dne. Tak prosím vydržte.
Nadřazený - Od budulinek Dne 2014-10-05 22:22 Hlasů 1
Díky. Můžu se zeptat, kdy se to dostane na pořad dne? Vyšla nová aktualizace a zatím nic.
Nadřazený - Od budulinek Dne 2014-11-24 01:42 Hlasů 1
:-(
Nadřazený - Od budulinek Dne 2015-02-24 00:02
Díky za nový Turris 2.0. Tak nějak jsem čekal, že konečně bude doplněna podpora locale.

Když už se sestavoval nový FW, proč jste ho rovnou neudělali s plnou podporou locale? Sorry, že jsem nepříjemný, ale čekám už X měsíců, že se to dostane na pořad dne. Přitom by to mělo být poměrně jednoduché (stačí při kompilaci povolit "full language support" - viz můj první post).

Na locale je závislá řada PHP funkcí, správné fungování webdav atd atd. Chci si nainstalovat webdav (owncloud) a pořád to odkládám s tím, že se Turris propracuje k plné podpoře locale...
Nadřazený - Od machalekj Dne 2015-12-22 10:06
Taky bych se chtěl přidat. Locale bych potřeboval pro mutt.
Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Podpora locale (NLS)