Mám stejný problém. Vznikl sice jinak, ale příčina může být podobná.
Nastavoval jsem wifi a nějak mě to pořát nešlo. Neměl jsem defautlní konfiguraci síťových rozhraní a úplně to nefungovalo. Rozhodl jsem se proto pro tovární nastavení a začít znovu.
Tovární nastavení proběhlo korektně. Otevřel jsem stránku na 192.168.1.1 a dostal se do kroku tuším 4, kdy to vyhledávalo aktualizace. Dloho se nic nedělo, až to skončilo zprávou, že aktualizace nemohly být staženy, protože není připojení k internetu a abych ho zkontroloval. Internet však fungoval, ale obnova stránky už jen skončila chybou stránka není dostupná.
Co funguje, lan rozhraní s DHCP a přístut na internet. Nefunguje web Turrisu. Můžu zobrazit LuCI 192.168.1.1:8080, ale nemůžu se přihlásit, protže heslo nefunguje, přestože jsem potvrdil, že jej chci použít i pro LuCI. Stejně jsem na tom s ssh. Protože sériová konzole je dostupná jen přes rozebrání karabice, ani jsem o ni neuvažoval. To nebyl dobrý nápad. Kabelová propojka mihla končit na zadní straně, protože čas je drahý a šroubovat se mi to nechce.
Problém bude při vyhledávání a stahování aktualizací. První pokus skončil s vyhledáním jen jednoho balíčku, druhý pokus do továrního nastavení se dostal dál. Seznam balíčků byl na stránku, ale jestli byl komplentní to neposoudím.
Jenom na doplnění, co by mohlo být vodítkem hledání příčiny.
Po aktualizaci na 1.5 se mi Turris zasekl a dva dny nebyl připojen. Aktualizace proběhla korektně a upozornilo mě to, že je nutný restart, který proběhne automaticky za 3 dny. To se taky stalo. Restart ale korektní nebyl, a proto výpadek. Nový restart Turrise probudil.
Pak přišlo to nastavovaní wifi a 2 hodiny laborování. Turris je sice připojený (abych se vyhnul dohadování kolem statistik), ale jedu na náhradní/původní firewall.