Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.

Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Port forwarding
- - Od orion Dne 2015-12-16 13:15
Zdravím,
port forwarding funguje nějak záhadně, směruje se mi pouze port, který je první v pořadí. Strávil jsem hodiny nad tím, abych si zpřístupnil ftp server a když se mi to shodou náhod povedlo, tak se nedostanu z venku na vzdálenou plochu a nefunguje ani honeypot, protože jsou až druhé a třetí v pořadí. Jsem sám, komu to takhle kravne?
Nadřazený - Od kosi123 Dne 2015-12-16 22:02
Jsem na tom asi podobně jako vy, také mi přesměrování portů funguje, jak když nefunguje. Několikrát jsem se s ním celé hodiny trápil, pak jsem to vzdal a když jsem se podíval druhý den, tak už vše fungovalo tak, jak jsem potřeboval. Když se mi to stalo poprvé, tak jsem si myslel, že jsem neprovedl restart firewallu, ale děje se mi to v podstatě vždy, když potřebuji nějaký port přesměrovat.
Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Port forwarding