Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.

Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Výpadky signálu
- Od Zero Dne 2016-01-07 17:55 Upraveno 2016-01-07 17:57
Zdravím pánové, mám problém se svým Turrisem a chtěl bych poprosit o radu, pokud už někdo řešil něco podobného či by jej napadlo funkční řešení.
Už nějakých pár týdnů se mi stává, že mi vypadne signál a nepřipojím se na žádnou webovou stránku. Třeba jen na 10-30 vteřin. A to jak u stolních, kabelem připojených PC, tak i u zařízení připojených přes wi-fi. Dělá to pravidelně a je to fakt děsná otrava. Restart Turrisu nepomohl, i jsem kvůli tomu vypl Majordomo, protože mi ze začátku přišlo, že chyba byla v tom, že se časem zahltil daty. I to pár dní vypadalo, že je vše ok. Sice mě jeho vypnutí dost mrzelo, ale což. No, ale aktuálně vidím, že to asi nebylo to správně řešení, výpadky pokračovaly.

Dnes se mi stalo to, že už jsem se nepřipojil žádným mým zařízením, ani přes kabel, ani přes wi-fi. Přitom router se tváří, že vše šlape, odesílání i příjem dat ze světa funguje (dle náhledu přes LuCi), diagnostika ok, wi-fi má dle mých zařízení plný signál, i se na ní připojím, ale stránku si neprohlédnu žádnou. Ani si nikam nepingnu - "vypršel limit připojení". Jediné kam se přes prohlížeč dostanu, tak je rozhraní mého Turrisu. I tam jsem ale vlezl až na druhý pokus, protože poprvé jsem se tam vůbec nemohl připojit a pomohlo až jeho natvrdo vytažení ze sítě a po pár desítkách vteřin jeho opětovné zapojení.

Připojil jsem tedy svůj starý router a vše okamžitě naskočilo, nyní píšu jeho cestou a žádné výpadky se nekonají.
Napadá tedy prosím někoho, kde by mohl být zakopaný pes? Předem díky.
Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Výpadky signálu