Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.

Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Provozování Ruby on Rails na Turrisu
- - Od MatousSloboda Dne 2015-12-05 09:55
Dobrý den,
kamarád mě prosil, jestli nevím, vdali je možnost provozovat na Turrisu Ruby on Rails. Na tuto otázku jsem mu nedokázal odpovědět a tak jsem se rozhodl, že si nechám poradit od odborníků. ;-) Předem děkuji za odpověď.
Nadřazený - - Od jakubskrz Dne 2015-12-05 11:26
Otevřu prohlížeč, zadám IP adresu routeru, přihlásím se do Luci, přejdu do sekce Software, kliknu na Aktualizovat seznam balíků, do vyhledávacího pole zadám text ruby, stisknu Enter a vidím, že na mě vyskočí v seznamu dostupných balíčků i balíček ruby. To snad není těžké vyzkoušet, ne? Určitě je to rychlejší než napsat dotaz na fórum a pak čekat na odpověď.

No a dle dokumentace Ruby on Rails pak stačí v terminálu zadat příkaz "gem install rails", tak šup šup a běžte zkoušet jak to jede, protože než se najde někdo kdo to udělá za vás, tak zbytečně zešedivíte.
Nadřazený - Od MatousSloboda Dne 2015-12-07 21:15
Děkuji za odpověď. :wink:
Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Provozování Ruby on Rails na Turrisu