Kdysi jsem se zaregistroval do tohoto projektu, vyplňoval jsem i dotazník. Ale dlouho se nic neděje. Vím že je o router velký zájem a že možná ani nejsem pro tento projekt zajímavý. Jak se dozvím jestli jsem ještě v databázi uchazečů a že mám ještě šanci router dostat?
Dobrý den, v databázi jste, jen bohužel na pozici, která nevedla k pozvánce k účasti na projektu. Počet zájemců mnohonásobně převýšil počet vyrobených Turrisů.
Na jarní části konference
Internet a technologie se hovořilo o tom, že se vyrábí další série Turrisů (cca 800 ks routerů) k uspokojení dosud neuspokojených čekatelů. Jejich distribuce se očekávala na podzim. Jsou už k tomuto nějaké další podrobnější zveřejnitelné informace?
Napadla mě jenom taková myšlenka. Lidí na které se nedostalo je asi spousta. Ale může se stát že už vlastník Turrise chce od projektu odstoupit a router vrátit. Potom by se tento router mohl předat někomu na koho se nedostalo ale pořád má zájem o projekt. To by šlo nebo ne?
Já myslím, že tento proces normálně funguje. Spíše nebude příliš takových nájemců routeru, kteří by odstupovali.
Přesně tak, pár lidí opravdu odstoupilo, jde ale jen o jednotlivce.
Dobrý den,
taktéž mě zajímá zda jsem v databázi registrován. O projektu turris jsem přečetl snad vše co se kde na netu píše a rád bych se projektu zúčastnil.
Jaká je šance, že se budu moci projektu zúčastnit. Jaké jsou předběžné plány do budoucna. Děkuji za odpověď.
Nikoho z databáze zájemců nevyřazujeme (tedy pokud o to nepožádá sám), takže pokud jste se přihlásil, tak s vámi počítáme. Jakou máte šanci, že získáte novou verzi Turrise, vám říct nedokážu - jedině snad můžu prozradit, že vaše šance je zhruba stejná, jakou má dalších 6000 zájemců.
Od juhas
Dne 2014-12-15 19:20
Děkuji za informaci. Rád bych se zúčastnil ale s mým štěstím budu pod čarou