edit: 26.1.2016: přidány možné boční pohledy, preferuji variantu 3
edit: 27.1.2016: počet kusů, průměrná cena
edit: 31.1.2016: počet kusů
Mezi 8. - 10.2. bych rád odpověděl na vaše dotazy a poznámky z předběžné objednávky + pořeším některé individuální věci emailem.
Díky všem za podporu!Celkem mám poptávku po
85ks - dáme 100?
Nejčastěji chcete variantu na
výšku/krychle nebo
je mi to jedno.
Průměrná cena za case je
1500Kč.
Jelikož připravuji obrázek a informace pro zprávičku na Root.cz takto dám i sem a vlastně o tom bude vědět dříve :-)
Obrázek je v měřítku. Rozměry jsou orientační!!!Možná někoho napadalo jak se bude řešit rozdílná hloubka Turrisu a hloubka RACKU. Spodní část s bočnicemi bude vždy dlouhá na hloubku RACKU a podle typu routeru se bude lišit pouze přední a zadní panel a horní kryt.
Na obrázku neberte doslova provedení horního panelu - nechtělo se mi retušovat a navíc jde vidět zvětšení case.Case bude složen ze dvou částí:router case - zde bude Turris a bude odnímatelný a použitelný samostatně (pro dočasný provoz, deska bude chráněna)
- prostupy do RACKU jsou po straně MB (základní desky) asi 3cm
rack case - v přední části místo pro ventilátor
- pozice budou "kapsy" které se budou vkládat z hora a uchytí se na nosnou lištu (jako když server vkládáte do racku, ale rack je naležato)
- odnímatelný zadní panel pro snadnou customizaci (rozsah perforace budeme řešit před výrobou)
Napájení:Původně jsem chtěl zdroj dát místo nějaké pozice. Tím že jsou pozice na výšku tak zde zbude dostatek prostoru pro zdroj
http://www.emko.cz/produkty/spinane-zdroje/ac-dc/zdroj-fsp100-50ncab-6911 .
Rád bych s někým pořešil step-down měnič pro Turris 1.0 a vyvedení 12V pro Turris a Omnii (předpokládám, že bude mít vstup 12V) z výše uvedeného zdroje.
Pravý rack (trošku bokem):Raspberry Pi mi nějak přestává stačit a vypadá to stejně na nutnost pořízení nějaké desky s integrovaným CPU (N3150) a při vhodné úpravě se tam vejde základní deska miniITX (17x17cm) ikdyž tam budu mít 2 disky pro Turris (NAS). Server mám na hraní :-)